• Nederland
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring

We begrijpen dat u zijn zeer bezorgd over het gebruik en het delen van uw persoonlijke gegevens. En we zijn zeer gewaardeerd uw geloof op onze voorzichtigheid en gevoeligheid voor de behandeling van deze kwestie. Deze verklaring wordt ons beleid met betrekking tot de bescherming van uw privacy op te geven. Als u onze website, die zal worden beschouwd als uw acceptatie van deze privacy policy te hebben bezocht.
Automatisch verzamelde informatie
Wanneer u met ons, zullen we ontvangen en de verstrekte informatie te deponeren.
Bijvoorbeeld, net als vele andere sites, cookies gebruiken we?
Wanneer uw internet browser onze website bezoekt, zullen we wat informatie te verzamelen. (Zie de steekproef van gegevens verzamelen proces verklaarde aan het einde van dit beleid)
Veel bedrijven bieden u de technologie die kan helpen om de website anoniem bezoeken. Hoewel onder deze voorwaarde kunnen wij u niet de geïndividualiseerde ervaring op onze website aanbieden als uw ID is niet geïdentificeerd, we nog steeds graag herinneren aan het bestaan ​​van deze technologieën.
De informatie uit andere bronnen:
Wij kunnen uw gegevens te verzamelen voor andere hulpmiddelen en voeg deze toe in onze klantendatabase (zie de steekproef van gegevens verzamelen proces verklaarde aan het einde van dit beleid)
Account informatie, de aankoop of het terugkeren informatie, zoeken zoekwoorden en resultaten gegeven door onze aangesloten enterprises'ervice, pagina browsing informatie gekregen van onze coöperatieve ondernemingen, zoeken resultaat en links, met inbegrip van niet-for-free zoeken lijst.
De informatie die u gemakkelijk kunt krijgen van onze website met de meest recente order informatie, identificeerbare persoonlijke informatie (zoals naam, e-mailadres, wachtwoord, opvragen van telefoonnummers enz.), De betaling instellingen en ga zo maar door.